Red Rock untuk Menggandakan Kehadiran Las Vegas menjelang 2030, Penganalisis Bullish
Toto

Red Rock untuk Menggandakan Kehadiran Las Vegas menjelang 2030, Penganalisis Bullish

Saham Red Rock Resorts (NASDAQ:RRR) didagangkan lebih tinggi hari ini selepas pengendali kasino menyampaikan apa yang penganalisis memanggil slot online deposit pulsa keputusan suku kedua yang kukuh. Tetapi kisah besarnya ialah rancangan pengendali untuk menggandakan jejak Las Vegasnya menjelang 2030. Batu Merah Resort Kasino Red Rock di Summerlin, Nev., dilihat di atas. Pengendali itu merancang […]

Toto

Lawan Merokok Kasino Atlantic City Mengatakan Pengharaman Tembakau Akan Membantu Permainan Bertanggungjawab

Pekerja kasino Atlantic City yang mahu merokok di dalam rumah dipadamkan berkata larangan tembakau di sembilan tingkat permainan lebih baik SGP Result menggalakkan permainan yang bertanggungjawab. Kasino Atlantic City merokok New Jersey Seorang penjudi mesin slot di Ocean Casino Resort di Atlantic City pada 10 Februari 2022. Lawan merokok kasino Atlantic City berkata menjadikan lantai […]

Toto

Pembakar Restoran Crown Melbourne Diharamkan daripada Kasino kerana Salah Laku Seksual

Seorang lelaki yang dituduh melemparkan Molotov cocktail ke dalam sebuah restoran Perancis yang terkenal di Crown Melbourne mempunyai “dendam peribadi” terhadap kasino, kata polis. Keganasan tidak dipercayai menjadi Togel Singapore motivasi untuk serangan itu. Serangan Crown Melbourne Imej stok koktel Molotov, di atas. Hussein Kassem didakwa menggunakan baju-Tnya dan sebotol Jack Daniels untuk mencipta alat […]

Toto

MITOS VEGAS DIBUANG: Las Vegas Strip terletak di Bandar Las Vegas

Tanda “Selamat Datang ke Fabulous Las Vegas, Nevada” adalah pembohong. Bukan tentang bahagian yang hebat, sebaliknya, tentang mengalu-alukan sesiapa sahaja ke Las Vegas. Papan tanda itu terletak sejauh empat batu di selatan bandar Las Vegas di bahagian Las Vegas Boulevard yang membawa Togel pemandu dari Enterprise, Nev. ke Paradise, Nev. Kedua-duanya adalah perbandaran Clark County […]

Toto

Pansy Ho ngedol saham 4,5 yuta ing MGM Resorts kanthi rega $ 140 yuta

Pansy Ho Chiu King, co-ketua lan direktur eksekutif saka Hong Kong-kadhaptar MGM China Holdings Ltd, wis didol total 4,5 yuta Enggo bareng ing tenan kang Togel SDY basis US tiyang sepah MGM Resorts International mung limang dina. Ms Ho (digambarake ing foto file) entuk agregat US $ 140,2 yuta saka latihan kasebut, sing diwiwiti tanggal […]

Toto

Segmen pengunjung sewengi Macau mudhun terus ing Oct

Mung liwat 3,2 yuta rawuh manca kacathet ing Macau sak Oktober, munggah 1,8 persen taun-on-taun, miturut data paling anyar dirilis dening Statistik kutha lan https://covertcreeklodge.com/ Service Sensus. Nanging ing sasi kaping telu berturut-turut kutha kasebut ngalami penurunan pengunjung ing wayah wengi. Minggu pisanan Oktober minangka preian musiman sing nyakup Dina Nasional China , lan uga […]

Toto

Brokerages mbenakake mudhun 4Q Macau GGR prakiraan

Nomura Instinet ngandika ing memo iku mbenake mudhun ramalan kanggo revenue game reged casino papat-quarter (GGR) ing pasar Macau marang iklim https://michellemaries.com/ bisnis kanggo sektor sing “luwih tantangan saka samesthine”. Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd uga wis rejigged nomer GGR papat-waktu, announced ana. Nomura saiki mikir Macau GGR ing telung sasi kanggo 31 Desember bakal […]

Toto

MGM Resorts nuduhake sale a rejig portofolio Simpenan: Pansy Ho

Pansy Ho Chiu King, co-chairperson lan direktur eksekutif MGM China Holdings Ltd sing kadhaptar ing Hong Kong, ujar manawa dodolan paling anyar saka total Data SDY 4,5 yuta saham ing induk perusahaan MGM Resorts International sing berbasis ing AS, minangka “restrukturisasi” dheweke. portofolio finansial pribadi. “Aku nyekel saham kasebut minangka investasi pribadiku dhewe,” Ms Ho […]

Toto

Casino angkara kalebu apus munggah Jan-Sept: Macau govt

layanan polisi Macau wis katon persentasi kaping pindho Tambah ing panyokro bowo direkam saka Kadurjanan-related game sak sangang sasi pisanan taun iki, miturut data dirilis ana. Peningkatan kegiatan penegakan polisi lan tingkat deteksi minangka faktor kunci kanggo nambah laporan, ujare Sekretaris Keamanan Data SDY Macau, Wong Sio Chak (digambarake ing foto file), ing ringkes babagan […]

Toto

Pasar massa ngedongkrak asil Kaisar Hiburan 1H

revenue Gaming ing Emperor Entertainment Hotel Ltd, operator saka salah siji sing disebut kasino satelit Macau, wungu 2,4 persen saben taun, kanggo HKD559,5 mayuta-yuta (US $ 71,5 mayuta-yuta) ing separo pisanan saka taun Data SGP financial rampung 30. September. Ing asil dandan ing revenue game iki didhukung dening 22,1 persen Tambah ing income saka babagan […]