Nov kanggo rekor 2019 ing Macau GGR dip: analis
Toto

Nov kanggo rekor 2019 ing Macau GGR dip: analis

November isih katon ing trek paling padha karo rekor bayangan supaya adoh ing 2019 bab saben wulan nolak saben taun ing Macau casino revenue game reged Togel HK (GGR), ngandika kapisah loro brokerages. Nomura Instinet nyatakake ing memo Senin yen – adhedhasar perkiraan MOP771 yuta (US $ 95,6 yuta) saben dina ing GGR ing minggu […]

Toto

Macau The 13 Hotel promotor widens mundhut 1H

South Shore Holdings Ltd, promotor Hong Kong-kadhaptar The 13 Hotel Togel SGP (digambarke), property Macau kemewahan sing wis kepéngin duwe casino, ngandika nggedhekake mundhut fiskal setengah pisanan taun. Kapitunan kasebut ana HKD506,7 yuta (US$64,7 yuta) sajrone nem sasi nganti 30 September, dibandhingake karo meh HKD442,4 yuta ing periode taun sadurunge. Mundhut saben saham dhasar lan […]

Toto

Ndandani cepet clinched ing rencana master pariwisata: Macau govt

panguwasa pariwisata Macau ngandika wis dileksanakake paling saka 69 langkah short-term tartamtu sing wis dikenali ing rencana master 2017, kanggo bantuan pasar pengunjung kutha kanggo macem-macem produk pariwisata lan Pengeluaran HK kanggo melu karo sawetara inisiatif kawicaksanan lokal lan nasional. kanggo pembangunan ekonomi lan sosial. Perbaikan jangka pendek kasebut kalebu, miturut rencana induk: ndhukung pangembangan […]

Toto

Kasino Silver Strike Nevada Dirompak oleh Suspek Bersenjata, Duo Terlepas

Timbalan-timbalan menteri sedang mencari dua lelaki yang menahan Kasino Silver Strike awal pagi Rabu. Ia terletak di Silver Springs, Nev. Kasino Silver Strike Nevada Kasino Silver Strike Nevada. gambar di atas. Dua perompak menahan kasino pada hari Rabu. Mereka kekal bebas hari ini. (Imej: Kasino Silver Strike) Penyamun memasuki kawasan perjudian itu kira-kira jam 4 […]

Toto

Pemilik Mets Steve Cohen Menolak untuk Kasino Citi Field

Pemilik New York Mets, Steve Cohen mahu membawa sebuah kasino ke Citi Field, dan memujuk beberapa ahli politik tempatan yang penting, termasuk Datuk Bandar Eric Adams, untuk memacu usaha itu. kasino lapangan citi Citi Field di Queens, New York. Pemilik Mets, Steve Cohen dilaporkan sedang merayu Datuk Bandar Eric Adams untuk pelan kasino berhampiran stadium. […]

Toto

NFL Pelabur Terbesar dalam Pusingan Pembiayaan Fanatik Terkini, MLB Terlibat, Juga

Penilaian pasaran persendirian Fanatics melonjak kepada $27 bilion bulan lepas. Itu berikutan pusingan pembiayaan $1.5 bilion di mana NFL adalah pelabur terbesar. Penilaian fanatik Pengasas fanatik Michael Rubin pada satu acara pada 2021. NFL ialah pelabur terbesar dalam pusingan pendanaan terbaru syarikat itu. (Imej: Getty Images) Apabila berita tentang penilaian $27 bilion untuk syarikat milik […]